• Bezobalový obchodík Papradie z Modry zavítal ku nám do školy
      • Bezobalový obchodík Papradie z Modry zavítal ku nám do školy

      • 17.04.2023 22:12
      • Dnes sme v našej škole mali možnosť dozvedieť sa, ako funguje bezobalový obchod, prečo sú jeho produkty také výnimočné a kde sa nachádza ten najbližšie ku Šenkviciam.
      • Dnes 17.4. 2023 sme si vďaka bezobalovému obchodíku Papradie, ktorý sídli na Štúrovej ulici v Modre zažili, aké to je nakupovať v takomto obchodíku. Už takmer mesiac sme avízovali, že treba odkladať použité plastové fľaše z drogérie, aby sme si ich mohli naplniť rôznymi čistiacimi prostriedkami z tohto skvelého obchodíku, keď ku nám zavíta. A stalo sa:)

        Dámy z obchodíku nám prezradili, prečo sú tieto výrobky také výnimočné, že napríklad neobsahujú ťažké kovy ako kobalt, chróm, či nikel, ktoré sú pre zdravie človeka veľmi nebezpečné, rovnako, že výrobky sa netestujú na zvieratách a že sú aj takmer  100% recyklovateľné a čo je skvelé, netreba míňať energiu na výrobu plastovej nádoby, pretože si vlastne prinesiete už použitú nádobu a týmto spôsobom šetríte životné prostredie. Dievčatá zo 7.A nás touto prezentáciou sprevádzali a rovnako nám porozprávali veľa zaujímavých informácii, ktoré sa od pani predavačiek dozvedeli.

         

        Verím, že sa všetkým prezentácia páčila a pôjdete aj vy spolu s rodičmi vyskúšať nákup v takomto obchode.

               

        Ďakujeme ešte raz pani predavačkám z obchodíku, že nás poctili svojou návštevou.

      • Naspäť na zoznam článkov