• Náš týždeň na oslavu Zeme v znamení rovesníckeho vzdelávania
      • Náš týždeň na oslavu Zeme v znamení rovesníckeho vzdelávania

      • 24.04.2023 20:31
      • Tento týždeň sme v škole naozaj svedomito oslavovali najmä to, že máme možnosť žiť na tejto prekrásnej planéte a zároveň sme sa snažili  naučiť ešte viac o tom, ako môžeme prispieť k jej ochrane. A ako nám to išlo?
      • Výučba prebiehala  už od pondelka formou rovesníckeho vzdelávania, kde sa postupne chytili výučby žiaci 7.A triedy pri bezobalovom obchode, v utorok všetci žiaci 9.A pri swape hier a kníh, v stredu Šarlotka Sobotová z 8.A pri prednáške o Fast Fashion, Eliška Nováková a Dávid Krajčovič pri prednáške o Elektroodpade, Nikola Lančaričová, Tamarka Macáková, Jakub Lanátor a Lukáš Rédeky pri hre o Triedení odpadu a posledný deň, v piatok,  to boli všetci žiaci 9.B pri hre o Zelenej škole v Šenkviciach.

        Žiakom, ktorí vzdelávali ostatných, by sme chceli vyjadriť veľké poďakovanie za prípravu, aj samotné vedenie ostatných žiakov. Bolo naozaj úžasné sledovať vás pri práci.

        Víťazi :

        Trieda, ktorá najlepšie triedi odpad je 6.A  trieda. 8.B najrýchlejšie vyriešila hru o Zelenej škole je. Gratulujeme!

        Na záver ešte doplním, že v KIS pani učiteľky obohatili tento týždeň  o ďalšie aktivity, a to o sadenie semienok s deťmi, rozpoznávanie byliniek a o výrobu limonády.  Popritom nám školu vyzdobili žiaci 8.B, a to prípravou  plagátov o Swape hier a kníh. 

        Ďakujeme ešte raz za to, že pomáhate a staráte sa o našu ZEM.

         

        Jana Hrnčiariková za kolégium Zelenej školy

             

      • Naspäť na zoznam článkov