• Oznam

          • Vážení rodičia, milí žiaci,

            školské vyučovanie v školskom roku 2022/2023 sa začína 5.9.2022 slávnostným otvorením šk. roka v priestore parku pred školou (priaznivé počasie) alebo v priestore školskej telocvične (nepriaznivé počasie). Vstup do areálu školy  cez bočnú bránu zo Školskej ulice.

            5.9.2022       8:00 hod. slávnostná svätá omša v Kostole sv. Anny v Šenkviciach

                                 9:15 hod. slávnostné otvorenie šk. roka

                                 ŠKD a ŠJ nebudú v prevádzke

            6.9.2022       1. stupeň 8:00 - 11:40 hod.

                                 2. stupeň 8:00 - 12:35 hod.

                                 ŠKD v riadnej prevádzke (aj ranný ŠKD)

                                 ŠJ - v riadnej prevádzke iba pre žiakov 1. stupňa

            7.9.2022       riadne vyučovanie podľa rozvrhu hodín

             

            Umiestnenie tried:

            - budova 2. stupňa: 1.A, 1.B, 1.C, 2.B + všetky triedy 2. stupňa + 1., 2., 3., 8. oddelenie ŠKD

            - Kultúrne a informačné centrum Šenkvice (KIS): 2.A, 2.C, 3.A, 3.B, 3.C + 4., 5., 6.,7. oddelenie ŠKD

            - malá telocvičňa : 4.B

            - učebňa techniky: 4.A

             

            Obedy v dočasnej výdajni stravy v bývalej reštaurácii Milka sa budú pre žiakov 1. stupňa vydávať od 11:40 do 14:00 hod. podľa presného harmonogramu, ktorý z dôvodu náročnej situácie a obmedzenej kapacity priestorov nebude možné meniť. O presnom čase obedov Vás budú informovať pani vychovávateľky prostredníctvom EduPage.

            Ranný školský klub bude v budove 2. stupňa a poobedná zberná trieda bude tiež v budove 2. stupňa v 1. B triede. Do ranného školského klubu sa deti schádzajú od 6:30 do 7:30 hod. a cca 7:40 sa presunú do KIS. Z KIS sa budú deti o 15:45 hod. presúvať do budovy školy do zbernej triedy.

            Školský autobus bude premávať od 6.9.2022 a bude deti vykladať pred budovou školy a pred kultúrnym domom.

          • Oznam ŠJ

          • Oznam o prihlasovaní na stravu v školskom roku 2022/2023 spolu s dokumentmi na stiahnutie nájdete v ľavom menu (ktoré sa zobrazí, po kliknutí na tri vodorovné čiarky v ľavom hornom rohu) v sekcii Školská jedáleň - Prihlasovanie na stravu.

          • Oznam o organizácii vyučovanie v šk. r. 2022/2023

          • Vážení rodičia, milí žiaci,

            ako iste viete, z dôvodu rozsiahlej rekonštrukcie školy a školskej kuchyne bude organizácia vyučovania a stravovania v školskej jedálni prispôsobená aktuálnej situácii. V spolupráci so zriaďovateľom školy sme sa snažili zabrániť dvojzmennej prevádzke, nakoľko budovu 1. stupňa a kuchyňu s jedálňou nebudeme môcť používať do ukončenia rekonštrukčných prác. Niektorí žiaci prvého stupňa sa budú vyučovať v náhradných priestoroch Kultúrneho a informačného strediska v Šenkviciach (KIS), v učebni techniky a v malej telocvični. Stravovanie bolo možné zabezpečiť iba pre žiakov 1. stupňa, nakoľko variť budeme v kuchyni Materskej školy v Šenkviciach a stravu budeme vydávať v priestoroch bývalej reštaurácie na Námestí G. Kolinoviča.

            Fungovanie školského klubu detí bude zabezpečené pre všetkých žiakov 1. stupňa, ktorí sa prihlásili v prihlasovacej akcii na konci šk. r. 2021/2022. Časť oddelení bude umiestnená v KIS Šenkvice a časť bude v budove 2. stupňa.

            Vyvinuli sme veľké úsilie, aby žiaci mali v týchto dočasných priestoroch zabezpečený maximálne možný komfort počas vyučovania. Tento školský rok bude náročný pre všetkých. Bude si vyžadovať veľkú dávku tolerancie a trpezlivosti nielen zo strany pedagógov, ale i žiakov a rodičov. Veríme, že spoločnými silami túto náročnú situáciu zvládneme a vrátime sa do komfortných priestorov školy, ktoré budú spĺňať požiadavky 21. storočia. 

            Vopred Vám ďakujeme za pochopenie a spoluprácu.

            Ďalšie informácie a presné umiestnenie tried Vám včas poskytneme prostredníctvom webovej stránky školy.

            Vedenie školy